Om oss

På denna hemsida kommer information erbjudas till personer som är intresserade av att resa till olika delar av världen. Att resa öppnar våra sinnen och gör oss öppna mot andra människor och kulturer. En del gillar att resa eller mindre och långt bort eller nära hemmet. På denna hemsida finns information som kan vara bra för alla typer av resor, främst till utlandet.

Flera tips och råd kommer framförallt att tillhandahållas om vad man ska tänka på när man ska ut och resa. Framförallt när det kommer till bad man kan göra, men också hur man tar sig mellan platser och hur man hittar boende, vilket kan vara knepigt under vissa säsonger på vissa platser. Beroende på var man reser finns det så otroligt många möjligheter att bo och sova; kanske vill man vara inneboende och träffa lokalbor eller så vill man bo på ett fint all-inclusive hotell. Info vad gäller hur man ska tänka när det kommer till budget kommer således också ges.

Men det är också viktigt som turist att vara medveten om olika fällor som man kan råka ut för vad gäller pengar. Inte sällan sker det olyckor där kameror, pass och plånböcker försvinner, eller att man betalar för mycket för en taxi exempelvis. Detta ska dock inte låta en skrämmas från att resa förstås, men som sagt är det viktigt att vara medveten om detta innan man ger sig iväg. Men självklart finns det också platser var man bör vara mer aktsam i var man åker.